Over ons

Netcore Logo
Netcore Logo
Netcore werd opgericht
Netcore is in 2009 opgericht door Dion Kieruj en Fons Leenaars. Wij zijn het bedrijf samen gestart met het doel om individuen en klein tot middelgrote bedrijven in onze regio te helpen. We richtten ons voornamelijk op het helpen van onze clienten bij het visualiseren van hun online identiteit. We creeerde ons eigen Content Management Systeem waardoor onze klanten zelf hun websites konden bijhouden en dus niet met ons contact hoefde op te nemen. We werkte samen met een aantal andere bedrijven, soms als derde partij ontwikkelaars en soms als project managers.

Netcore betreedt de mobiele wereld
Omdat wij beide geinteresseerd waren in de smartphone wereld hielden wij de ontwikkelingen van de mobiele trend bij. We besloten al snel dat we een spel wilde ontwikkelen als test voor dit nieuwe platform en in 2012 lanceerde we dan het spel Stack Mania voor Android. Na dit uitgebracht te hebben ontwikkelde we een aantal prive en in-house applicaties voor bedrijven. In 2013 hebben we het iOS platform er ook bij gepakt en we ontwikkelen nog steeds voor zowel mobiel als web, waardoor we zorgen dat onze producten en klanten te alle tijden verbonden zijn met hun doelgroepen, vooral in dit snelle digitale tijdperk.

Een nieuw jaar
In 2014 zal Fons het bedrijf overnemen omdat Dion een nieuwe carière begonnen is bij EY. Hoewel ik het jammer vind om mijn bedrijfspartner te zien gaan ben ik enorm blij voor hem in zijn nieuwe carière. Dit nieuwe jaar brengt ook een kleine aanpassing in de stijl en het imago van Netcore. Het is min doel om de mobiele en webwereld te integreren in een aantal pakketten voor zowel mijn bestaande als nieuwe klanten. Het 5 jarige jubileum van Netcore leek mij een geschikt moment om dit te doen en ik ben erg enthousiast om het bedrijf door te zetten en nieuwe richtingen te blijven inslaan.